20.3 C
Craiova
vineri, 28 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn tânăr a căzut de pe un pod în lucru din șantierul Drumului Expers Craiova-Pitești

Un tânăr a căzut de pe un pod în lucru din șantierul Drumului Expers Craiova-Pitești

UPDATE: Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova au făcut precizări cu privire la starea tânărului.

„Tânărul de 26 de ani a fost adus în UPU, în cursul dimineţii de către echipajul de terapie intensivă al SMURD Craiova, constient, stabil respirator si hemodinamic. În urma investigaţiilor s-a constatat politraumatism prin precipitare (traumatism cranio-facial şi traumatism forte de bazin, cu multiple fracturi). Se află în UPU, unde i se monitorizează funcţiile vitale, primeşte îngrijiri medicale şi tratament de urgenţă, cu investigaţii şi consulturi interdisciplinare în curs de efectuare. Dupa finalizarea acestora se va stabili un diagnostic complet şi se va decide unde se va interna pacientul pentru tratamentul definitiv al leziunilor”, a transmis dr. Cristiana Geormăneanu, purtătoarea de cuvânt a unităţii medicale.

Un tânăr a căzut, azi dimineață, în jurul orei 9.30, de pe un pod în lucru din șantierul Drumului Expers Craiova-Pitești.

Incidentul s-a petrecut în extravilanul localităţii Robăneşti.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Secţiei nr.5 Rurală Pieleşti. Un tânăr de 26 de ani, din Găvăneşti, judeţul Olt, s-ar fi urcat pe un pod aflat în lucru. La un moment dat s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut de la o înălţime de aproximativ 8-9 metri.

Tânărul a fost preluat de un echipaj de prim ajutor şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri în consecinţă.

Citește și: (VIDEO) Craiova: Cercetat pentru violență în familie, reținut

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS