20.3 C
Craiova
vineri, 28 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAutorul unui accident rutier mortal, prins când încerca să fugă din țară

Autorul unui accident rutier mortal, prins când încerca să fugă din țară

Un om de afaceri de 41 de ani din Slatina, județul Suceava, care a provocat un accident mortal în noaptea de 4 spre 5 iunie și a fugit, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit Monitorul de Suceava, bărbatul a fugit de la locul accidentului și a fost găsit de către polițiști după aproximativ 7 ore.

Mihai Pîrlac a fost identificat de agenți în zona punctului de trecere a frontierei Siret. Fugarul se afla în autoturismul unui prieten care voia să-l scoată din România, potrivit surselor judiciare.

Accidentul a avut loc miercuri, 5 iunie, pe la ora 1.15 noaptea, când o persoană a sunat poliția și a anunțat că un bărbat este întins pe șosea, în satul Pâraie, Mălini, și că există posibilitatea să fie mort.

Medicii să constate decesul bărbatului ce se deplasase cu o bicicletă, identificat ca Vasile B., de 24 de ani, din Mălini.

Șoferul era băut

Imediat ce polițiștii și-au dat seama că acesta a murit în urma unui accident rutier, s-a dat alarmă majoră și au început căutarea mașinii implicate în accident.

Nu a durat mult până să găsească mașina omului de afaceri, abandonată și pe avarii, lângă mănăstirea Slatina. Astfel, proprietarul mașinii a fost imediat identificat ca fiind Mihai Pîrlac, de 41 de ani.

A fost preluat în custodie de către polițiști și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus ulterior la unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Citește și: Un motociclist a murit după ce a fost lovit de o mașină într-o intersecție

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS