33.9 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn șofer a stat încarcerat 35 de ore în mașina cu care s-a răsturnat într-o râpă

Un șofer a stat încarcerat 35 de ore în mașina cu care s-a răsturnat într-o râpă

Un șofer a supraviețuit după ce a stat încarcerat 35 de ore în mașina cu care s-a răsturat într-o râpă. Dat dispărut de familie, bărbatul a fost găsit de polițiști într-o zonă plină de vegetaţie de pe marginea DN 1.

Bărbaul, de 70 de ani, din Alba a supraviețuit aproape 35 de ore după ce a căzut cu mașina într-o râpă adâncă de 50 de metri.

Bărbatul din localitatea Câlnic a plecat singur de acasă cu mașina spre Sebeș, miercuri dimineața, să-și rezolve niște probleme. La întoarcere, a plonjat cu mașina într-o râpă.

Autoturismul a aterizat pe plafon, iar bărbatul a rămas blocat, cu fracturi la membre, incapabil să-și poată folosi telefonul mobil și să sune după ajutor. A zăcut acolo, neputincios, o zi și o noapte. Poliția a fost alertată de rudele lui abia joi dimineața, când au văzut că omul n-a mai ajuns acasă.

A stat încarcerat 35 de ore în mașina

Anchetatorii au verificat camerele de supraveghere din trafic și au găsit un singur indiciu: momentul în care autoturismul bărbatului ieșea din Sebeș. De acolo, au pornit căutările și au periat toată zona DN 1, între Sebeș și Câlnic.

Pe baza unor urme de vopsea zărite pe trunchiul unui copac, i-au găsit mașina, cu roțile-n sus, în fundul prăpastiei. Omul, conștient, dar cu fracturi grave, strigase zadarnic după ajutor.

Echipajele de salvare au făcut mari eforturi să ajungă la victimă: zona, cu o vegetație bogată, era greu accesibilă.

Imediat, a fost chemată ambulanța, iar bărbatul, conștient, dar cu dureri mari, a fost dus de urgență la spital.

Citește și: Bărbat internat la Psihiatrie după ce a încercat să răpească de pe stradă o fată de 10 ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS