31.2 C
Craiova
marți, 2 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat care repara acoperișul a fost găsit în stop cardio-respirator și cu arsuri solare

Un bărbat care repara acoperișul a fost găsit în stop cardio-respirator și cu arsuri solare

Un bărbat din Vaslui a fost găsit, miercuri, în stop cardio-respirator și cu arsuri solare. Acesta urcase pe bloc să repare acoperișul. Soția lui a sunat la 112, când a văzut că acesta nu mai coboară de câteva ore, scrie news.ro.

O femeie a sunat miercuri după-amiază la 112 și a anunțat că soțul ei, care urcase pe acoperișul blocului pentru a face reparații, nu mai coboară. Când au ajuns la solicitare, echipajele de intervenție l-au găsit pe bărbatul de 60 de ani căzut pe acoperiș.

„Bărbatul prezintă arsuri solare şi se află în stop cardio-respirator. Salvatorii au degajat victima, căreia, în aceste momente i se efectuează manevre de resuscitare”, informează, la ora transmiterii acestei ştiri, ISU Vaslui.

La faţa locului intervin pompierii cu o autospecială de căutare salvare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, autospecială echipată cu modul de salvare şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă, dar şi o ambulanţă cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui, mai transmite sursa citată.

Citește şi: ANOFM: Peste 43.700 de locuri de muncă, disponibile la nivel naţional

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS