25 C
Craiova
marți, 2 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat ucis de un taur pe o păşune din apropierea localităţii

Bărbat ucis de un taur pe o păşune din apropierea localităţii

Un bărbat de 55 de ani din Valea Largă ar fi fost ucis de un taur pe o păşune din apropierea localităţii. Poliţiştii mureşeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, conform digi24.ro.

„La data de 19 iunie, poliţiştii Secţiei 13 Poliţie Rurală Zau de Câmpie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o păşune din apropierea localităţii Valea Largă, se află o persoană, posibil decedată. La faţa locului, s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 55 de ani, din Valea Largă, care prezenta, la nivelul întregului corp, mai multe răni, posibil cauzate de un taur, identificat în proximitatea cadavrului”, a precizat IPJ Mureş.

A fost întocmit un dosar penal

Trupul bărbatului a fost transportat la IML Târgu Mureş, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul şi pentru a se lua măsurile legale.

Citește şi: Restricții de circulație până luni, 24 iunie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS