22.9 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: O fetiţă de 6 ani a căzut de la etaj

Olt: O fetiţă de 6 ani a căzut de la etaj

O fetiţă de 6 ani a căzut în această dimineaţă, de etajul unui bloc situat pe strada Nicolae Bălcescu, din orașul Balș. Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, în jurul orei 6.30.

La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției orașului Balș.

În urma evenimentului, minora a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul orășenesc Balș. Ulterior, micuţa a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

„Pacienta a fost adusă în UPU – SCJU Craiova, la orele 7.40, de catre un echipaj cu medic al SAJ Olt, cu stare extrem de gravă, conştientă, dar instabilă hemodinamic. Prezenta politraumatism prin precipitare, şoc hemoragic. A fost preluată imediat de către medicii chirurgi pediatrici, care au intervenit chirurgical de urgenţă pentru a opri hemoragia internă şi a stabiliza pacienta.

Postoperator pacienta va primi un tratament complex de terapie intensiva. Va fi monitorizată permanent. Va fi tratată şi îngrijită în Clinica ATI pentru chirurgie-ortopedie pediatrică, de către o echipă complexă de medici chirurgi şi reanimatori. În paralel, se va investiga complet, atât biologic cât şi imagistic, pentru a avea un tablou complet al leziunilor. Prognosticul este unul rezervat“ a declarat doctor Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt al SCJU Craiova.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Citeşte şi: România susţine candidatura lui Mark Rutte pentru funcţia de secretar general al Alianţei Nord-Atlantice

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS