21.2 C
Craiova
vineri, 28 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSUV căutat de autoritățile din Germania, indisponibilizat în Giurgiu

SUV căutat de autoritățile din Germania, indisponibilizat în Giurgiu

Polițiștii de frontieră români și bulgari din Giurgiu-Ruse au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism tip SUV. Valoarea autoturismului, de aproximativ 250.000 lei, era aflat în atenția autorităților din Germania. 

Azi noapte, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat la control un cetățean bulgar, de 61 ani, aflat la volanul unui autoutilitare. El transporta pe platformă un autoturism de tip SUV.

Cu ocazia efectuării verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autoturismul transportat pe platformă, marca Porsche, model Cayenne. Acesta figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de către autoritățile din Germania la data de 01.02.2024.

Autoturismul, estimat la o valoare de aproximativ 250.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  tăinuire. La finalizarea cercetărilor urmează să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Citește și: Dolj: 19 sirieni au încercat să intre în țară ilegal traversând fluviul Dunărea cu o barcă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS