17.3 C
Craiova
sâmbătă, 5 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrafic reluat pe DN1, în urma accidentului cu un autocar

Trafic reluat pe DN1, în urma accidentului cu un autocar

În Porumbacu de Jos, în urma accidentului rutier în care a fost implicat un autocar, taficul rutier a fost reluat alternativ pe DN1, în Porumbacu de Jos, a anunţat IPJ Sibiu.

Trei persoane au fost transportate la spital în urma accidentului produs, luni dimineaţa, la Porumbacu de Jos, între un autocar şi un autocamion, în care au fost implicate 57 de persoane, fiind activat pentru scurt timp Planul Roşu.

Şoferul autocarului, un bărbat de 33 de ani din judeţul Bistriţa Năsăud, a fost transportat la UPU Sibiu în stare de inconştienţă. Şoferul autocamionului, un bărbat de 51 de ani din judeţul Dolj, a refuzat transportul la spital, precizează ISU Sibiu.

Două femei în vârstă de 19 şi 38 de ani, pasagere în autocar, au fost, de asemenea, transportate la UPU Sibiu. Tânăra de 19 ani are un traumatism cranio-facial, iar femeia de 38 de ani prezintă o plagă tăiată la picior, potrivit SAJ Sibiu.

53 de persoane rămase din autocar au fost duse la sală de sport

Celelalte 53 de persoane rămase din autocar au fost duse la sală de sport din localitate aşteptând să fie preluate de un alt mijloc de transport.

Citeşte şi: Un autocar cu 54 de persoane a lovit un autocamion pe DN1

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS