35.7 C
Craiova
luni, 1 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn șofer beat a atacat cu cuțitul un polițist în vamă

Un șofer beat a atacat cu cuțitul un polițist în vamă

Un şofer turc este cercetat pentru ultraj şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice după ce a atacat cu cuţitul un poliţist de frontieră din incinta Punctului de Trecere a Frontierei Siret, din judeţul Suceava, informează Agerpres.

Sâmbătă, 22 iunie, în jurul orei 23.30, în PTF Siret, şoferul unui TIR – un cetăţean turc de 55 de ani – s-a angajat în depăşirea coloanei de camioane aflate în aşteptare pentru efectuarea formalităţilor de control la ieşirea din Români. La intrarea în perimetrul punctului, un poliţist aflat în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu a intervenit pentru a-l opri.

În acel moment, şoferul turc a coborât din TIR şi a încercat să atace poliţistul cu un cuţit.

Șoferul recalcitrant a fost imobilizat şi încătuşat. Pentru că emana halenă alcoolică, a fost solicitat sprijinul agenților din cadrul Poliţiei Rutiere Siret. În urma testării efectuate, a rezultat o alcoolemie de 0,86 mg/l în aerul expirat. Conducătorul auto a fost însoțit de către echipajul Poliţiei Rutiere la unitatea sanitară din Siret pentru recoltarea de probe biologice.

Şoferul turc este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Citește și: Directorul fabricii de cașcaval din Ibănești a murit încercând să-și salveze angajații

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS