16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(UPDATE)(VIDEO) Dolj: Trafic blocat pe DN 55. Coliziune între două autoturisme.

(UPDATE)(VIDEO) Dolj: Trafic blocat pe DN 55. Coliziune între două autoturisme.

-

UPDATE ora 16.00: Din păcate, bărbatul de 42 de ani, din Craiova, a decedat. Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă. La finalizarea cercetărilor trebuie să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Traficul rutier pe DN 55, pe raza localității Teasc, sat Secui, este blocat, urmarea unui accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că o femeie de 63 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, pe raza localitaţii Teasc, sat Secui, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism, în regim de taxi, condus de un bărbat de 42 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma evenimentului rutier, cei doi conducători auto au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital în stare gravă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Polițiștii recomandă ca participanții la trafic să circule cu atenție și prudență și să respecte indicațiile polițiștilor.

Citește și: Craiova: Restricții de circulație de Ziua Drapelului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Agresorul unei fetiţe de 11 ani, ţinut în arest...

Judecătorii au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un bărbat de 29 de ani, din comuna Cetate, acuzat de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. Potrivit oamenilor legii, suspectul a ar fi atins în zonele intime o copilă de 11 ani. Incidentul a avut loc pe 24 mai, în comuna Cetate. Doljeanul a fost trimis în judecată în iunie, în stare de arest preventiv.

ȘTIRI GdS