14.5 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean arestat după ce a furat 1.000 litri de motorină

Doljean arestat după ce a furat 1.000 litri de motorină

Judecătoria Craiova a dispus arestarea preventivă a unui bărbat de 29 de ani, din Gherceşti, acuzat de furt calificat. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a sustras aproximativ 1.000 de litri de motorină din rezervoarele unor excavatoare. În plus, susţin poliţiştii doljeni, bărbatul a condus fără permis un autoturism neînmatriculat.

Reprezentanţii IPJ dolj spun că furturile au fost comise la începutul lunii mai.
„În perioada 01-07 mai, aflându-se pe un șantier în lucru din comuna Ghercești, acesta ar fi sustras aproximativ 1.000 de litri de motorină din rezervoarele a patru excavatoare staționate, prin forțarea capacelor sau tăierea furtunului de alimentare. Totodată, bărbatul este bănuit că a condus un autoturism cu un număr fals de înmatriculare pe drumurile publice din comuna Ghercești și fără a poseda permis de conducere”, au precizat poliţiştii.

În urma probatoriului administrat, pe 23 iunie, polițiștii l-au reţinut pe bărbatul de 29 de ani. Acesta este acuzat de comiterea infracţiunilor de furt calificat, conducere fără permis și punerea în circulație unui vehicul neînmatriculat.

Arestat preventiv pentru 30 de zile

În cursul zilei de luni, inculpatul a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea procurorilor şi a dispus arestarea inculpatului pe o perioadă de 30 de zile. Hotărârea instanţei nu a fost contestată de bărbatul arestat. Pe 19 iunie, acelaşi doljean a fost trimis în judecată într-un dosar de furt calificat. Acest dosar a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Craiova şi urmează să intre în procedură de cameră preliminară.

Citeşte şi: Cinci vânzători de cocaină, arestați pentru trafic de droguri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS