29 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinși băuți la volan

Dolj: Prinși băuți la volan

Un bărbat, de 48 de ani, din Gighera, a fost depistat, aseară, băut la volan și cu permisul suspendat.

Polițiști din cadrul Secției 13 Rurală Segarcea l-au oprit pentru control pe raza localităţii Gighera, sat Nedeia, pe bărbatul de 48 de ani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 1.68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că bărbatul are dreptul de a conduce vehicule suspendat.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de:

  • conducererea unui vehicul fără permis,
  • conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Aflându-se sub influența alcoolului, implicat într-un eveniment rutier

Polițiști din cadrul Secției 5 Craiova au fost sesizați de o femeie de 44 de ani, că, pe Bulevardul Oltenia, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Un bărbat de 49 de ani, din Craiova, conducea un autoturism pe Bulevardul Oltenia, din localitate. El a efectuat manevra de mers înapoi, lovind autoturismul apelantei.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0.87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește și: Poliția boliviană l-a arestat pe liderul tentativei de lovitură de stat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS