22.3 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bebeluş a murit şi doi adulţi au fost grav răniţi într-un accident între un autoturism şi o basculantă cu nisip

Un bebeluş a murit şi doi adulţi au fost grav răniţi într-un accident între un autoturism şi o basculantă cu nisip

Un bebeluş de doar zece luni a murit şi doi adulţi au fost grav răniţi, joi, într-un accident între un autoturism şi o basculantă cu nisip.

Un accident grav în care au fost implicate un autoturism și o basculantă încărcată cu nisip a avut loc joi pe DN 19E, în județul Bihor. Un bebeluş de zece luni a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite. Doi adulți au fost transportați la spital, cu politraumatisme.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 19E Biharia-Marghita, între localitățile Poclușa de Barcău și Mișca, județul Bihor. În accident au fost implicate un autoturism și un autocamion. Traficul în zonă este oprit total.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Marghita, cu autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare și paramedicii subunității. Au mai intervenit echipajul de Terapie Intensivă al SMURD Bihor, elicopterul SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Pasagerii autoturismelor s-au autoevacuat, însă copilul se afla în stop cardio-respirator. Acestuia i-au fost aplicate manevre de resuscitare, însă a fost declarat decedat.

Citeşte şi: Un bărbat s-a spânzurat în balconul casei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS