22.3 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn student, nemulțumit de nota primită, a încercat să-i dea foc unui profesor

Un student, nemulțumit de nota primită, a încercat să-i dea foc unui profesor

Un apel la 112 a venit în jurul prânzului, în legătură cu un incident între un cadru didactic și un student, potrivit polițiștilor. Din primele cercetări efectuate rezultă că un student, nemulțumit de nota obținută la examen, i-ar fi provocat răni prin incendiere cadrului didactic ce i-ar fi acordat nota respectivă, arată un comunicat al IPJ Constanța.

„La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Copnstanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unei universități din municipiul Constanța, ar fi avut loc un incident între un cadru didactic și un student.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, conform digi24.ro.

Din primele cercetări efectuate rezultă că un student, nemulțumit de nota obținută la examen, i-ar fi provocat răni prin incendiere cadrului didactic ce i-ar fi acordat nota respectivă. Acesta ar fi suferit vătămări corporale la nivelul piciorului”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Constanţa.

Cercetările în acest caz sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și luării măsurilor legale ce se impun.

Profesorul a suferit răni minore la nivelul piciorului.

Citește şi: 22 de elevi din Gorj vor primi ajutorul financiar de 200 de euro pentru cumpărarea de calculatoare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS