35.1 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Un tânăr a condus fără permis, a sustras un autoturism și a făcut accident

Craiova: Un tânăr a condus fără permis, a sustras un autoturism și a făcut accident

Un tânăr, de 19 ani, din Craiova a condus fără permis, a sustras un autoturism și a făcut accident. Totul s-a întâmplat în această dimineață.

La ora 04.42, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Calea Bucureşti.

Potrivit IPJ Dolj, un tânăr de 19 ani, din Craiova, ar fi sustras un autoturism care se afla parcat neasigurat, cu cheile în contact, pe strada Spania. L-ar fi condus până la intersectia cu strada Calea Bucuresti. La efectuarea virajului către dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. A acorșat bordura ce desparte sensurile de circulație și s-a răsturnat. A intrat în coliziune cu stâlpul semaforului de la intersecţia străzilor Calea București şi Petre Ispirescu.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto şi un minor de 12 ani, din Craiova, pasager în autoturism, au fost transportaţi la spital. Tânărului de 19 ani i-au fost recoltate şi probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că tanărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de:

  • furt în scop de folosinţă,
  • conducerea unui vehicul fără permis,
  • vătămare corporală din culpă

Cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Citește și: S-a prăbușit acoperișul și peretele unei anexe. 5 persoane implicate în eveniment

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS