30.6 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMisiune contra cronometru. Un jandarm a restituit un portofel doldora de bani

Misiune contra cronometru. Un jandarm a restituit un portofel doldora de bani

Misiune contra cronometru în Mehedinți. În 30 de minute, un subofițer a restituit proprietarului un portmoneu pierdut ce conținea suma de peste 7000 de lei.

Întâmplarea a avut loc în parcarea unei firme de curierat din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce subofițerul, care se afla în afara serviciului, a mers să ridice un colet.

Atenția acestuia a fost atrasă de un portmoneu căzut pe asfalt în zona respectivă, moment în care subofițerul a ridicat obiectul, încercând să caute vreun indiciu cu privire la proprietar. Pe lângă documente de identitate și mai multe carduri bancare, în portmoneu se afla suma de peste 7000 de lei.

În scurt timp, subofițerul a identificat păgubitul, contactându-l ulterior telefonic pentru a lămuri situația. Surprins și bucuros deopotrivă, severineanul de 39 de ani a declarat că, din neatenție, după ce a rezolvat treburile la firma de curierat, se pregătea să achiziționeze niște bunuri, așa că nu și-a dat seama de pierderea portmoneului.

Bărbatul a fost invitat la sediul unității de jandarmi, unde i s-au restituit bunurile pierdute pe baza unui proces-verbal, fiind sfătuit să fie mai atent pe viitor în ceea ce privește asigurarea bunurilor personale.
,,Mă bucur că am reușit să-l ajut pe cetățeanul respectiv și într-un timp atât de scurt, acesta și-a recuperat tot ce a pierdut într-un moment de neatenție. Pentru mine a fost un gest normal, cred că am fost acolo în momentul potrivit”, a spus plutonier adjutant Ispas Petre.
Subofițerul lucrează la Jandarmeria Mehedinți din anul 2006, în prezent își desfășoară activitatea în cadrul Detașamentului 4 Porțile de Fier I.

Citește și: Vâlcea: Examenul Național de Bacalaureat este organizat în 11 centre de examen

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS