35.1 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO parte din acoperișul aeroportului din New Delhi s-a prăbușit. Cel puțin un om a murit și opt sunt răniți

O parte din acoperișul aeroportului din New Delhi s-a prăbușit. Cel puțin un om a murit și opt sunt răniți

O parte din acoperiș a căzut peste mașini la Aeroportul din New Delhi. Cel puțin un om a murit și opt sunt răniți. Mai multe mașini, inclusiv taxiuri au fost zdrobite de tabla și de grinzile de susținere care s-au prăbușit, din cauza ploii abundente.

S-a întâmplat în zorii zilei în zona unuia dintre terminale aeroportului internațional care deservește capitala Indiei și care este unul dintre cele mai aglomerate din lume.  ”Sunt înregistrate persoane rănite şi echipajele de urgenţă intervin pentru a asigura asistenţă şi ajutor medical celor afectaţi”, se arată într-un comunicat al aeroportului, postat pe X, conform digi24.ro.

Toate decolările de la terminalul pentru operatorii low-cost IndiGo şi SpiceJet, anulate

Toate decolările de la terminalul pentru operatorii low-cost IndiGo şi SpiceJet au fost anulate până la ora 2 p.m. (08.30 GMT), scrie în comunicat. Imaginile difuzate de presă arată cum apa curge prin acoperişul prăbuşit şi un taxi este blocat sub un stâlp, în timp ce ploia continuă în zonă, făcând ca străzile să fie inundate şi traficul blocat.

Ministrul indian pentru aviaţie a afirmat că monitorizează situaţia şi că echipele de urgenţă intervin acolo.

Citește şi: Premierul spune că va chema liderii tuturor partidelor pentru a stabili data alegerilor prezidențiale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS