35.1 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentS-a prăbușit acoperișul și peretele unei anexe. 5 persoane implicate în eveniment

S-a prăbușit acoperișul și peretele unei anexe. 5 persoane implicate în eveniment

Polițiștii din Șelimbăr au fost solicitați să intervină, aseară, în localitatea Vurpăr, unde mai multe persoane au fost rănite. Peretele și acoperișul unei anexe din curtea unui imobil s-au prăbușit.

„La fața locului, polițiștii au constatat că, în timpul efectuării de lucrări de construcție la o anexă, din cauza greutății celor patru persoane aflate pe acoperiș, la o înălțime de aproximativ 2,5 metri, un perete al anexei a cedat, generând și prăbușirea acoperișului pe care se aflau 4 bărbați.

Doi dintre aceștia, localnici în vârstă de 16 ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai multe echipaje de prim ajutor au intervenit la acest eveniment.

„La fața locului s-au deplasat autospecială de transport personal și victime multiple și o autospecială de stingere dar și un echipaj SAJ. În urma evenimentului au rezultat 5 victime dintre care trei minori, potrivit sibiu100.ro.

Doi băiețide 16 și ani au primit îngrijiri medicale întrucât au suferit traumatisme la membrele inferioare.

O fetiță de 3 ani a primit îngrijiri medicale dar nu a necesitat transportul la spital. Doi bărbați de 23, respectiv 34 de ani nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, sublocotenent Andreea Ștefan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS