26.2 C
Craiova
luni, 1 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei adulți au murit, iar un adolescent este în comă după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod

Trei adulți au murit, iar un adolescent este în comă după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod

Trei persoane au murit, vineri, într-un accident produs pe un drum judeţean din judeţul Teleorman. O maşină a intrat într-un cap de pod, patru persoane fiind încarcerate. Un adolescent de 16 ani, în comă, a fost transportat cu elicopterul la Bucureşti.

Accidentul s-a produs, vineri, pe DJ 701, între Ciolăneşti şi Tătărăştii de Jos, în judeţul Teleorman, unde o maşină a intrat într-un cap de pod. În accident au fost implicate patru persoane.

”Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat pentru trei dintre cele patru persoane, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 57 şi 63 de ani, care au fost declarate decedate de către echipajele medicale.

Cea de a patra victimă, un minor, de aproximativ 16 ani, în stare comatoasă, a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din municipiul Bucureşti”, a transmis ISU Teleorman.

Toate persoanele au fost găsite încarcerate de salvatori, ele fiind eliberate din caroseria deformată a maşinii cu ajutorul echipamentelor de descarcerare din dotarea autospecialelor.

Poliţiştii încearcă să afle cum s-a produs accidentul.

Citește și: Brancardier prins când pleca din spital cu medicamente şi materiale medicale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS