35.1 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn șofer de 76 de ani a murit după ce a intrat în plin într-o mașină

Un șofer de 76 de ani a murit după ce a intrat în plin într-o mașină

Un șofer de 76 de ani a murit şi alte patru persoane au fost rănite, vineri, în urma unui accident rutier produs în localitatea argeşeană Rociu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. La faţa locului au intervenit o autospecială de intervenţie, o autospecială de descarcerare şi trei ambulanţe. „Una dintre victime a fost găsită în stare gravă în unul dintre autoturisme. Alte patru persoane sunt evaluate de către echipajele SAJ şi sunt conştiente. Echipajele de pompieri asigură măsurile specifice de prevenire a incendiilor şi au lucrat pentru extragerea persoanei în stare gravă, care, din păcate, a fost declarată decedată”, au precizat reprezentanţii ISU Argeş.

„Un bărbat de 76 de ani, din Călineşti, conducea un autoturism pe DJ 703B, la pătrunderea în intersecţia cu DJ 503, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din Slobozia. În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto de 76 de ani şi rănirea altor patru persoane din celălalt autoturism”, potrivit IPJ Argeş.

Șoferul de 40 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citește și: Craiova: Un tânăr a condus fără permis, a sustras un autoturism și a făcut accident

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS