19.5 C
Craiova
miercuri, 3 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljVIDEO/Bătaie între doi tineri, în faţa Liceului CFR. O tânără a ajuns la spital

VIDEO/Bătaie între doi tineri, în faţa Liceului CFR. O tânără a ajuns la spital

-

UPDATE: Directorul unităţii de învăţământ a explicat că eleva agresată va susţine proba scrisă la limba şi literatura română, astăzi, la ora 15.00. Va avea la dispoziţie un subiect de rezervă. Tânăra agresată a declarat că a suferit o fractură nazală şi urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale.

Un tânăr de 20 de ani, din localitatea Gighera, este acuzat de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, după ce a lovit o tânără de aceeaşi vârstă. Incidentul a avut loc în acestă dimineaţă, în apropierea Liceului CFR din Craiova.

Poliţiştii doljeni au explicat că tânăra lovită a fost trasportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

„În această dimineaţă, ora 08.00, poliţiştii Secţiei 4 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în jurul orei 07.55, în zona unui liceu, de pe strada Constantin Brâncuşi, pe trotuar, a avut loc un conflict între doi tineri. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, pe strada Constantin Brâncuşi, din Craiova, în dreptul unui liceu, pe trotuar, a izbucnit un conflict spontan între doi tineri, ce aşteptau să intre la examenul ce se desfăşura în incinta unui liceu situat în apropiere.

În timpul conflictului, o tânără de 20 de ani, din Craiova, ar fi fost lovită în zona feţei, de către un tânăr de aceeaşi vârstă, din Gighera, sat Zaval. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SAJ Dolj, tânăra fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că tânărul urmează să fie condus la sediul poliţiei pentru audieri. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Citeşte şi: Bărbat din Cetate, judecat pentru agresarea unei fetiţe de 11 ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Copil mort în drum spre spital, în urma unei...

Un copil de 11 ani, din comuna Gighera, şi-a pierdut viaţa în ambulanţă, în drum spre spital, după ce s-ar fi intoxicat cu insecticid. Mama copilului şi sora acaestuia au fost transportate la spital, cu aceleaşi simptome. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-au intoxixat cele trei persoane.

ȘTIRI GdS