18.9 C
Craiova
miercuri, 3 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi copii şi trei adulţi au murit după ce au intrat cu autoturismul într-o autocisternă

Doi copii şi trei adulţi au murit după ce au intrat cu autoturismul într-o autocisternă

UPDATE: Accidentul a fost provocat de un şoferul unei autocisterne care a adormit la volan, potrivit concluziilor prezentate de IPJ Suceava.

Bărbatul de 40 de ani, care este cetăţean ucrainean, se deplasa dinspre municipiul Suceava către localitatea Cumpărătura, transportând material de construcţie de tip ciment. Acesta a adormit la volan, iar autocisterna a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autoturismul în care se aflau cele cinci victime.

Şoferul autoturismului, un bărbat de 36 de ani, care conducea regulamentar, şi ceilalţi patru pasageri din maşină, printre care şi doi copii, unul de opt, iar celălalt de zece ani, aflaţi alături de părinţii lor, au rămas încarceraţi, decedând la scurt timp la faţa locului.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Doi copii şi trei adulţi au murit după ce au intrat cu autoturismul într-o autocisternă. Accidentul s-a produs luni dimineaţă, pe raza localităţii Cumpărătura din judeţul Suceava.

Autoturismul, care transporta cinci persoane și tracta o platformă cu un alt vehicul, s-a ciocnit cu o cisternă. 

Impactul a fost atât de puternic încât cele cinci persoane din autoturism au rămas încarcerate și inconștiente.

La faţa locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, două autospeciale de stingere şi două ambulanţe SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. 

„Au rezultat şase victime, una din autotren, conştientă, transportată la spital. În autoturism se aflau cinci persoane, toate încarcerate şi inconştiente. Din nefericire, toate persoanele din autoturism, trei adulţi şi doi minori, au fost declarate decedate”, au precizat oficialii ISU Suceava.

Citeşte şi: Un bebeluș a căzut pe scările rulante dintr-un mall

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS