19.5 C
Craiova
miercuri, 3 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi tineri au murit după ce au intrat cu motocicleta într-un gard

Doi tineri au murit după ce au intrat cu motocicleta într-un gard

Doi tineri, de 19 şi 23 de ani, au murit în noaptea de duminică spre luni, după ce au intrat cu motocicleta de teren în gardul unei locuinţe din localitatea sălăjeană Boghiş.

La o curbă la stânga, autovehicul pe două roți a pătruns în afara părții carosabile, acroșând gardul unui imobil, fiind proiectat într-un copac.

„Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au constatat că un tânăr, de 19 ani, din comuna Plopiş, în timp ce conducea un motocros, pe Drumul Judeţean 191D, pe direcţia Nuşfalău – Valcău de Jos, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar într-o curbă la stânga a pătruns în afara părţii carosabile, acroşând gardul unui imobil, ulterior fiind proiectat într-un copac”, se arată, luni, într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, în urma impactului, atât conducătorul motocrossului, precum şi tânăr, de 23 de ani, din localitatea Iaz, care îl însoţea, au murit. Cei doi erau verişori.

Poliţiştii continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier. 

Citeşte şi: 24 de migranţi, găsiţi la vamă într-un TIR turcesc cu mobilă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS