29.8 C
Craiova
joi, 4 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBătrân accidentat mortal în timp ce mergea pe marginea şoselei

Bătrân accidentat mortal în timp ce mergea pe marginea şoselei

Un bătrân a fost accidentat mortal de o maşină în timp ce mergea pe marginea şoselei.

Pompierii din cadrul ISU Neamț au fost solicitați să intervină în comuna Bălțătești la un accident rutier unde un pieton a fost lovit de o mașină în care se afla doar șoferul. 

La fața locului s-au deplasat forțe ale Poliției Neamț, un echipaj de Ambulanță și unul de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

În urma impactului, pietonul a fost luat pe capotă și, prin parbiz, a ajuns în mașină. 

„Cu ajutorul tărgii lopată, pompierii au extras din interiorul mașinii un bărbat de aproximativ 75 de ani (pieton). Victima cu multiple traumatisme a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital. Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor”, au transmis reprezentanții ISU Neamț.

Bătrânul a murit la spital

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 74 de ani, din județul Galați, conducea mașina din direcția Piatra-Neamț spre Târgu Neamț, a accidentat pietonul în vârstă de 75 de ani, din Bălțătești, care se deplasa în calitate de pieton, pe marginea părții carosabile. Bărbatul rănit a fost transportat la spital, unde, din păcate, a fost declarat decesul.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citeşte şi: Barcelona măreşte din nou taxa turistică

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS