16.7 C
Craiova
joi, 4 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTânără bătută în faţa Liceului CFR, înainte de examen

Tânără bătută în faţa Liceului CFR, înainte de examen

-

O tânără de 20 de ani a fost lovită de un tânăr de aceeaşi vârstă, ieri dimineaţă, înainte de a intra să susţină prima proba scrisă la examenul de bacalaureat. Incidentul violent a avut loc în faţa Liceului CFR din Craiova. Tânărul de 20 de ani este cercetat pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Poliţiştii doljeni au explicat că tânăra lovită a fost trasportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

„În această dimineaţă, ora 08.00, poliţiştii Secţiei 4 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în jurul orei 07.55, în zona unui liceu, de pe strada Constantin Brâncuşi, pe trotuar, a avut loc un conflict între doi tineri. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, pe strada Constantin Brâncuşi, din Craiova, în dreptul unui liceu, pe trotuar, a izbucnit un conflict spontan între doi tineri, ce aşteptau să intre la examenul ce se desfăşura în incinta unui liceu situat în apropiere.

În timpul conflictului, o tânără de 20 de ani, din Craiova, ar fi fost lovită în zona feţei, de către un tânăr de aceeaşi vârstă, din Gighera, sat Zaval. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SAJ Dolj, tânăra fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că tânărul urma să fie condus la sediul poliţiei pentru audieri. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Tânăra lovită s-a prezentat la examen

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj au explicat că eleva agresată urma să susţină proba scrisă la limba şi literatura română, ieri, la ora 15.00. A avut la dispoziţie un subiect de rezervă.

„Din păcate, în acestă dimineaţă, a avut loc un incident nedorit, între doi elevi care se pregăteaau să susţină prima probă a exemenului de bacalaureat. A rezultat rănirea unei fete. I-a fost acordat primul ajutor de către medicul şcolar, după care s-a luat decizia de a fi transportată la spital. Am fost şi noi la spital, am discutat cu fata şi cu medicii, iar vestea bună este că va susţine prima probă a examenului de bacalaureat cu un subiect de rezervă”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar.

Ieri, în jurul prânzului, victima a fost externată şi a venit la Liceul CFR sperând că poate da examenul. Tânăra agresată a declarat că a suferit o fractură nazală şi urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale. Medicii au vrut să o opereze chiar ieri, încă tânăra a ales să susţină prima probă scrisă a examenului de bacalaureat.

Citeşte şi: Criminalul din Grădina Botanică – 15 ani de puşcărie şi 640.000 de euro despăgubiri morale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Controversa IntenCity 2024

La doar câteva zile după ce s-a tras cortina...

ȘTIRI GdS