26.2 C
Craiova
joi, 4 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr a murit, iar altul este în comă după ce s-au ciocnit cu motocicletele

Un tânăr a murit, iar altul este în comă după ce s-au ciocnit cu motocicletele

Un tânăr de 18 ani a murit pe loc, iar altul este în comă, după ce s-au ciocnit cu motocicletele. Accidentul a avut loc luni seară, între localităţile braşovene Holbav și Paltin.

Unul dintre motociclişti a pierdut controlul şi a intrat în plin în celălalt, care circula regulamentar. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje medicale pentru a le acorda primul ajutor victimelor.

Din păcate, tânărul de 18 ani nu a mai putut fi salvat, acesta fiind declarat decedat. Celălalt motociclist a fost dus în stare gravă la spital.

„La data de 01 iulie a.c., în jurul orei 23.00, în localitatea Holbav, din județul Brașov, a avut loc un accident rutier între două motociclete de teren, care ar fi intrat în coliziune frontală. În urma impactului dintre cele două vehicule, a rezultat decesul unuia dintre conducători, un tânăr în vârstă de 18 ani, și vătămarea corporală gravă a unui bărbat, în vârstă de 24 de ani, care în prezent se află la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție rutieră, care au desfășurat activități specifice, în vederea stabilirii circumstanțelor și condițiilor în care s-a produs accidentul. În cauză a fost întocmit un dosar penal, urmând a se efectua cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, dosar aflat sub instrumentarea unui procuror de caz, desemnat din cadrul unității de parchet competente”, a transmis IPJ Braşov. 

În continuare poliţiştii încearcă să afle cum s-a produs accidentul. 

Citeşte şi: Gorj: Bărbat de 76 de ani, reținut pentru amenințare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS