31.7 C
Craiova
vineri, 5 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCopil mort în drum spre spital, în urma unei intoxicaţii

Copil mort în drum spre spital, în urma unei intoxicaţii

UPDATE: Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Craiova au explicat că fetița a ajuns la spital acuzând stări de vomă și parestezii. Este în stare stabilă, conștientă, echilibrată. Rămâne în secția de terapie intensivă sub monitorizare. Mama copiilor nu a rămas internată.

Un copil de 11 ani, din comuna Gighera, şi-a pierdut viaţa în ambulanţă, în drum spre spital, după ce s-ar fi intoxicat cu insecticid. Mama copilului şi sora acestuia au fost transportate la spital, cu aceleaşi simptome. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-au intoxicat cele trei persoane.

Potrivit oamenilor legii, copilul de 11 ani a decedat în ambulanţă, în timp ce era transportat la spital.

„În noaptea de 02 spre 03 iulie, ora 01.55, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat cu privire la faptul că, un minor de 11 ani, din comuna Gighera, ar fi decedat într-o ambulanţă, în timp ce se afla în comuna Teasc. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Coşoveni care au stabilit că minorul era transportat cu un echipaj de ambulanţă către o unitate medicală din municipiul Craiova, iar la intrarea în comuna Teasc, pe D.N. 55, acesta a intrat în stop cardiorespirator, fiind declarat decesul.

Totodată, din verificările efectuate de către poliţiştii Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea, s-a stabilit că noaptea trecută, mama şi sora minorului, de 31, respectiv 9 ani, au fost transportate către unităţi medicale, existând suspiciunea unei intoxicaţii”, au precizat oamenii legii.

După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că tatăl copilului ar fi folosit în casă şi în curte un insecticid împotriva puricilor.

Citeşte şi: Doi fraţi din comuna Unirea, în arest pentru tentativă de omor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS