26.6 C
Craiova
vineri, 5 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi bărbaţi aflaţi pe o bicicletă, loviţi de un şofer imprudent. Unul dintre ei a murit

Doi bărbaţi aflaţi pe o bicicletă, loviţi de un şofer imprudent. Unul dintre ei a murit

Un biciclist, de 59 de ani, a murit pe loc după ce a fost lovit de o maşină. Evenimentul rutier a avut loc la ieşire din municipiul Blaj, către localitatea Crăciunelu de Jos, din judeţul Alba.

Bărbatul era pe bicicletă cu încă un prieten, când, la un moment dat, cei doi au fost loviţi în spate de un şofer care a scăpat de sub control maşina.

„La data de 2 iulie 2024, pe DN 14B, în afara municipiului Blaj, județul Alba, un autoturism ar fi acroșat doi bicicliști. Unul dintre aceștia, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Sâncel, județul Alba, a decedat, iar celălalt, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Sâncel, a suferit leziuni corporale. Conducătorul autoturismului este un tânăr de 24 de ani, din Crăciunelu de Jos”, a transmis IPJ Alba.

Conducătorul auto mergea cu viteză şi ar fi vrut să depăşească bicicliştii, însă, s-a speriat de o altă maşină care venea din sens opus, a apăsat frâna, moment în care a derapat pe carosabilul umed.

Maşina a lovit bicicleta pe care se aflau cei doi bărbaţi. Impactul a fost atât de puternic încât unul dintre biciclisti a murit pe loc, iar celălalt a fost dus la spital cu răni grave.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au deschis dosar penal.

Citeşte şi: Poliţist concediat după ce şi-a însuşit 180 kg de brânză dintr-un camion răsturnat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS