24.8 C
Craiova
vineri, 5 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrei persoane rănite într-un accident produs de un tânăr de 21 de ani

Trei persoane rănite într-un accident produs de un tânăr de 21 de ani

Trei peroane au fost rănite în urma unui accident produs ieri, pe DN 55, în comuna Malu Mare. Poliţiştii au stabilit că accidentul a fost provocat de un şofer de 21 de ani, care nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat de 70 de ani.

Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că în evenimentul rutier au implicate trei autoturisme.
„În cursul zilei de 2 iulie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe D.N. 55, în comuna Malu Mare. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj care au stabilit că un tânăr, de 21 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Stadionului, la intersecţia cu D.N. 55, nu ar fi acordat prioritate de trecere şi ar fi fost acroşat de un alt autoturism condus de un bărbat, de 70 de ani, din comuna Bratovoeşti. Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 70 de ani a fost proiectat într-un autoturism parcat.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 70 de ani şi doi pasageri din autoturismul său, o tânără de 26 de ani şi un bărbat de 73 de ani, ambii din comuna Bratovoeşti, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital”, au precizat oamenii legii
Cei doi şoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Minor de 15 ani, după gratii pentru uciderea verişoarei sale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS