18.9 C
Craiova
sâmbătă, 6 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat și-a sugrumat soția în fața iubitului ei de pe TikTok. I-a aruncat cadavrul în Tamisa

Un bărbat și-a sugrumat soția în fața iubitului ei de pe TikTok. I-a aruncat cadavrul în Tamisa

Aminan Rahman riscă o închisoare pe viață pentru că a sugrumat-o pe Suma Begum până la moarte și i-a aruncat cadavrul în Tamisa.

Evil Aminan Rahman a sugrumat-o pe Suma Begum într-un apartament din estul Londrei în noaptea de 29 aprilie anul trecut. Crima îngrozitoare a fost asistată de cei doi copii ai lor, precum și de iubitul Sumei, care era într-un apel online cu ea în acel moment.

În încercarea de a-și acoperi urmele, Rahman a îndesat apoi cadavrul tinerei de 24 de ani într-o valiză. Ela a aruncat valiza în râul Lea – un afluent care curge în Tamisa. Valiza care conținea rămășițele lui Suma a fost descoperită 10 zile mai târziu pe malul râului, potrivit Mirror.

Rahman a fost condamnat miercuri după ce la proces s-au auzit detaliile uciderii femeii. Iubitul ei, Shahin Miah, de 24 de ani, a reușit să înregistreze evenimentele traumatizante care au dus la moartea ei. El le-a predat poliției.

Miah a oferit instanței amănuntele crimei

Miah, cu inima zdrobită, a plâns în instanță în timp ce descria cum Rahman a amenințat că o va ucide pe Begum, care era se afla pe pat. Miah locuia la acea vreme în Emiratele Arabe Unite (EAU). El a auzit tot. Vorbind printr-un interpret, Miah a spus: „Ea a vrut să fugă și apoi a apucat-o de gât”. Au existat „trei țipete” înainte ca videoclipul să fie întrerupt.

Într-un al doilea apel video de la Rahman în acea noapte, inculpatul i-a spus lui Miah: „Uite, am ucis-o și acum să te pregătești”. Miah le-a spus juraților: „Am văzut că Suma avea spume la gură. Mi-a arătat în videoclip și m-a înjurat”.

Suma și Miah s-au întâlnit prin TikTok în 2021 – la aproximativ un an după ce s-a mutat cu inculpatul și a avut copii cu el în urma unei ceremonii aranjate desfășurate la telefon în 2019. Instanța a auzit cum Suma a fost nemulțumită de căsnicia ei și și-a exprimat dorește să-l părăsească pe Rahman.

Indiferent dacă inculpatul a fost „motivat de furie, rușine sau gelozie pură” nu are importanță, au spus procurorii, sugrumând-o în mod deliberat pe Suma și luîndu-i viața. Rahman a negat crima și agresarea lui Begum prin bătaie, dar a pledat vinovat că a împiedicat înmormântarea legală și decentă a trupului ei.

În urma unui proces de o lună, un juriu a deliberat timp de patru ore și 27 de minute pentru a-l găsi pe Rahman vinovat de toate acuzațiile împotriva lui. Judecătorul Bennathan l-a arestat pe Rahman pentru a fi condamnat pe 31 iulie.

Citește și: Prinși în flagrant când încercau să înșele o femeie de 76 de ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS