33.4 C
Craiova
sâmbătă, 6 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljImpact între un autoturism şi o motocicletă, în Craiova

Impact între un autoturism şi o motocicletă, în Craiova

Doi tineri care se aflau pe o motocicletă au fost răniţi în urma unui accident produs marţi noaptea, la intersecția bulevardului Dacia cu strada Frații Golești din Craiova. În accident a fost implicat şi un autoturism condus de o femeie de 55 de ani, din localitate.

Potrivit poliţiştilor doljeni, în urma impactului au fost răniţi un tânăr de 30 de ani şi o tânără de 23 de ani.

„În seara zilei de 02 iulie, ora 23.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier în intersecția bulevardului Dacia cu strada Frații Golești, din municipiul Craiova. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova care au stabilit că în eveniment au fost implicate două vehicule, un motociclu condus de un tânăr, de 30 de ani și un autoturism condus de o femeie, de 55 de ani, ambii din municipiul Craiova.

În urma evenimentului rutier, tânărul de 30 de ani şi o tânără de 23 de ani, din comuna Apele Vii, pasageră pe motociclu, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital. Conducătorii celor două autovehicule au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, au precizat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Se fac cercetări pentru a se stabili cine a fost responsabil pentru producerea accidentului.

Citeşte şi: Copil mort în drum spre spital, în urma unei intoxicaţii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS