25.6 C
Craiova
duminică, 7 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRazie pe șoselele din Dolj

Razie pe șoselele din Dolj

În urma unei razii pe șoselele din Dolj s-au aplicat 168 de sancţiuni contravenţional și 17 permise de conducere reţinute. În ultimele 24 de ore au fost retrase şi 2 certificate de înmatriculare.

Polițiștii din Pleniţa au oprit, ieri, pentru control, pe DJ561D, din comuna Orodel, un autoturism la volanul căruia era un tânăr de 21 de ani, din localitate.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru conducererea unui vehicul fără permis şi sub influența alcoolului.

Alţi 3 bărbaţi, cercetaţi pentru comiterea unor infracţiuni la regimul rutier

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au depistat un bărbat de 33 de ani, din Craiova, în timp ce conducea, pe strada Amaradia, un autoturism radiat din circulaţie.

De asemenea, poliţiştii au oprit pentru control, pe strada Calea Bucureşti, un bărbat, de 46 de ani, din localitate. La testarea cu aparatul drugtest au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a unor substanţe interzise.

Poliţiştii Secţiei 10 Rurală Poiana Mare au depistat pe DN55A, în comună, un bărbat de 50 de ani, din Moţăţei, sat Dobridor, în timp ce conducea o autoutilitară deşi avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

Poliţiştii au întocmit dosare penale, iar cercetările sunt continuate.

Citește și: Alegătorii din Marea Britanie se îndreaptă la urne

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS