33.4 C
Craiova
sâmbătă, 6 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞofer accidentat mortal de un camion după ce a oprit pe banda de urgenţă şi a coborât din maşină

Şofer accidentat mortal de un camion după ce a oprit pe banda de urgenţă şi a coborât din maşină

Un şofer care a oprit camioneta pe banda de urgenţă a Autostrăzii A1 Sibiu-Deva, a murit, miercuri seară, după ce a coborât din maşină şi a fost lovit în plin de un camion.

”Pe autostrada A 1 Sibiu-Deva, la kilometrul 324, în zona localităţii Balomiru de Câmp, judeţul Alba, conducătorul unui autoturism ce era oprit pe banda de urgenţă a coborât din acesta şi a fost lovit de un autocamion. În urma impactului a rezultat decesul şoferului autoturismului”, a transmis Centrul Infotrafic.

Secţia de pompieri Sebeş a intervenit miercuri seara pentru asigurarea măsurilor specifice şi acordarea primului ajutor medical la un accident rutier produs pe autostrada A1, km 325, sens Sebeş-Deva.

După ce forţele de intervenţie au ajuns la locul producerii accidentului, au constatat că un bărbat prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarat decesul acestuia de către echipajul medical.

Citeşte şi: Târgu Jiu: Protestatarii de la CEO, monitorizați permanent de personalul de la Ambulanță

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS