28.4 C
Craiova
luni, 8 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCopil de 3 ani, internat în spital cu supradoză de droguri

Copil de 3 ani, internat în spital cu supradoză de droguri

O fetiţă de numai trei ani a fost internată de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa, sub suspiciunea de ingerare de doguri.

Copila a fost adusă de mama sa, prezentând simptome severe care au ridicat suspiciuni de supradoză. În urma analizelor de sânge, rezultatele au confirmat prezenţa canabisului în organismul micuţei, relatează Realitatea PLUS, citând surse.

Potrivit surselor medicale, mama fetiţei a observat că aceasta era neobişnuit de somnolentă şi prezenta dificultăţi de coordonare, aşa că a decis să ducă imediat copila la urgenţe. La spital, medicii au efectuat de urgenţă analize de sânge pentru a determina cauza simptomelor şi au fost şocaţi să descopere că fetiţa era pozitivă la droguri.

Fetiţa a fost internată cu suspiciuni ale unei supradoze. Medicii spun că ar fi ingerat canabis şi i-au făcut un tratament de urgenţă.

Mama copilului a fost şi ea testată iar rezultatul ar fi fost negativ, conform unor surse. Femeia, de origine olandeză, lucrează pentru o companie din Ţările de Jos. Ea a spus că a lăsat copilul la un magazin care comercializează produse româneşti. În acest caz s-a deschis dosar penal.

Citește și: (VIDEO) Craiova: Tânăr reținut după ce a bătut un copil de 2 ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS