35.4 C
Craiova
luni, 8 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFrații Tate rămân sub control judiciar, dar pot părăsi România pentru altă țară UE

Frații Tate rămân sub control judiciar, dar pot părăsi România pentru altă țară UE

Tribunalul București a hotărât vineri să mențină măsura preventiva a controlului judiciar asupra inculpaților Tate Tristan, Tate III Emory Andrew, Nanghel Georgiana Manuela, Radu Luana Alexandra, dar nu mai mult de 60 de zile. Frații Tate vor putea însă părăsi acum teritoriul României, dar nu și al UE, potrivit hotnews.ro

Decizia poate fi contestată de către DIICOT în 48 de ore de la comunicare.

„În baza art. 207 C.proc.pen., menţine măsura controlului judiciar față de inculpații TATE III EMORY ANDREW, TATE TRISTAN, NAGHEL GEORGIANA-MANUELA Și RADU ALEXANDRA-LUANA, până la o noua verificare a măsurii preventive dar nu mai târziu de 60 de zile. În baza art. 2081 C.p.p. rap la art. 215 alin. 1,2, 8 şi 9 C.p.p. dispune înlocuirea obligaţiei inculpaților TATE III EMORY ANDREW şi TATE TRISTAN de a nu părăsi teritoriul României cu obligaţia inculpaților de nu părăsi limita teritorială a Uniunii Europene, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată.”, se arată în decizia instanței.

Decizia poate fi contestată de către DIICOT în 48 de ore de la comunicare.

Frații Andrew și Tristan Tate și cele două complice au fost trimiși în judecată în iunie 2023

Frații Andrew și Tristan Tate și cele două complice au fost trimiși în judecată în iunie 2023 pentru constituirea unui grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane.

Citeşte şi: Un bărbat care făcea lucrări la un drum european, lovit de un autovehicul. Este în stare gravă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS