37.3 C
Craiova
luni, 8 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat care făcea lucrări la un drum european, lovit de un autovehicul. Este în stare gravă

Un bărbat care făcea lucrări la un drum european, lovit de un autovehicul. Este în stare gravă

Un muncitor a fost grav rănit în urma unui accident rutier. Acesta făcea lucrări pe drumul european 581, în judeţul Vaslui, şi a fost grav rănit.

Muncitorul făcea parte dintr-o echipă şi a suferit multiple fracturi şi traumatisme după ce a fost călcat de o maşină. El a fost găsit în stare critică de către echipajul medical trimis la locul accidentului.

„Accident rutier pe E581 la intersecţia cu drumul spre Mitoc. Pieton (lucrător la drumuri) lovit / călcat de maşină. A fost trimisă o ambulanţă SAJ C2 cu medic din substaţia Bârlad. Victima a fost găsită inconştientă în stare critică, instabil hemodinamic şi respirator. A fost stabilizat la locul accidentului, intubat şi ventilat mecanic şi transport la Spitalul Bârlad”, anunţă oficialii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, conform news.ro. Conform acestora, muncitorul făcea parte dintr-o echipă care lucra pe drumul european.

Evaluarea preliminară făcută de către cadrele medicale de la ambulanţă arată că bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism de umăr drept,  traumatism de bazin, fractură închisă femur drept şi fractură deschisă gamba stângă.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu anunţă că Transfăgărăşanul intră în reparații vara aceasta

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS