28.4 C
Craiova
luni, 8 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Craiova: Tânăr reținut după ce a bătut un copil de 2 ani

(VIDEO) Craiova: Tânăr reținut după ce a bătut un copil de 2 ani

-

Un tânăr de 29 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe a fost reținut, ieri, de polițiști.

Pe 15 mai, poliţiştii au fost sesizaţi prin operatorul 119 – telefonul copilului, de către un medic de familie, că, pe 14 mai, la cabinetul său s-a prezentat un tânăr de 27 de ani, din Craiova, cu fiul acestuia în vârstă de 2 ani, pentru o consultaţie oftalmologică. Cu ocazia examinării a observat că minorul prezenta leziuni traumatice la față, picioare și spate.

Din declaraţiile bărbatului, a reieşit faptul că, acesta a constatat existenţa leziunilor pe corpul fiului său în ziua de 14 mai. Bărbatul a declarat că a văzut leziunile când și-a luat copilul de la grădiniță. El a indicat-o pe soţia sa, o tânără de 27 de ani, din Craiova, ca fiind responsabilă de producerea leziunilor suferite de minor.

Tânăra nu a fost cooperantă cu poliţiştii, refuzând să furnizeze detalii cu privire la eveniment.

Tânărul a lovit copilul de 2 ani

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. Cercetările au fost continuate pentru stabilirea cu exectitate a situaţiei de fapt şi luării măsurilor care se impun.

Poliţiştii au schimbat încadrarea juridică a faptei, din infracţiunea de violenţă în familie în lovirea sau alte violenţe. În urma cercetărilor a fost identificat un tânăr de 29 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea faptei.

Poliţiştii au stabilit că pe 12 mai, în timp ce se afla la locuinţa femeii, tânărul l-ar fi agresat fizic pe fiul acesteia, de 2 ani. I-a provocat leziuni care au necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii l-au depistat pe tânăr şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Poliţiştii l-au reținut, pentru 24 de ore și l-au introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citește și: (VIDEO) Craiovean reținut pentru hărțuire

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Avarie la rețeaua de apă din Târgu Jiu

Aparegio Gorj SA - CED Târgu Jiu, anunţă întreruperea...

ȘTIRI GdS