17.3 C
Craiova
sâmbătă, 5 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFemeie dată dispărută, căutată de zeci de polițiști, pompieri și jandarmi

Femeie dată dispărută, căutată de zeci de polițiști, pompieri și jandarmi

Polițiștii doljeni au anunțat că se continuă activităţile de căutare a unei bătrâne de 73 de ani, dispărută de la domiciliul său, din comuna Întorsura, pe data de 4 iulie.

Potrivit oamenilor legii, femeia este căutată în zona mai multor localități.

”La nivelul Poliției Municipiului Băilești s-a constituit un colectiv de lucru, la care s-au alăturat și polițiști ai Secțiilor de Poliție Rurală 6 Giubega și 8 Rast, care de la data sesizarii, desfășoară activități ample de căutare și scotocire, concomitent cu activități de investigare și cercetare, în vederea găsirii persoanei plecate voluntar. Polițiștii, prin constituirea de echipe pedestre, au efectuat căutări în extravilanul localităților Întorsura, Afumați, Cioroiași, Bistreț, Urzicuța și Silistea Crucii, în cadrul activităților periindu-se întreagă zonă. De asemenea, s-au realizat și căutări de la înălțime cu o drona, pusă la dispozitie de voluntari”, au explicat polițiștii.

La activităţile de căutare participă și echipaje de jandarmi, care au echipamente de termoviziune, dar și pompieri din cadrul ISU Dolj și voluntari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS