25.6 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru copii, răniţi după ce cablul unei tiroliene dintr-un parc de distracţii s-a rupt

Patru copii, răniţi după ce cablul unei tiroliene dintr-un parc de distracţii s-a rupt

Patru copii, cu vârste între șapte şi 11 ani, au fost răniţi, marţi, după ce cablul unei tiroliene din parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania, din judeţul Hunedoara, s-a rupt. Copii au căzut de la aproximativ 2,5 înălţime, a informat ISU Hunedoara.

„În parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania din comuna Râu de Mori a avut loc un accident în urma căruia patru minori, doi băieţi şi două fete, au suferit mai multe traumatisme prin cădere de la înălţime. Practic, din primele informaţii s-a rupt cablul tirolienei, iar cei patru au căzut de la 2-2,5 metri”, a transmis ISU Hunedoara.

Un băiat de șapte ani, care a suferit traumatisme cranio-cerebrale și la coloana vertebrală, a fost dus de elicopterul SMURD la Spitalul Municipal Hunedoara.

Un băiat de nouă ani are traumatisme la nivelul craniului și la un picior. Două fete de 10 și 12 ani au fost diagnosticate cu traumatisme la mâini și picioare. Unul dintre copii a fost transportat la Spitalul Municipal Hunedoara, iar ceilalţi doi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.

Copiii se aflau în parcul de distracție însoțiți de părinți.

Citește şi: O maşină de pompieri care participa la stingerea unui incendiu de vegetaţie s-a făcut scrum

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS