24.5 C
Craiova
marți, 20 august, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIncendiu în satul de vacanţă Gura Portiţei din Delta Dunării

Incendiu în satul de vacanţă Gura Portiţei din Delta Dunării

-

Terasa şi bucătăria exterioară a satului de vacanţă Gura Portiţei au ars, sâmbătă seară, în urma unui incendiu izbucnit cel mai probabil din cauza unui aparat de gătit defect sau neizolat corespunzător, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” Tulcea.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 18.00, iar pentru lichidarea lui au intervenit atât angajaţii unităţii de cazare, localnicii care au bărci şi fac transport între Jurilovca şi Gura Portiţei, precum şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Jurilovca şi Staţia de pompieri din Babadag, relatează Agerpres.

VEZI VIDEO AICI.

Nu au fost înregistrate victime

Pompierii au ajuns cu dificultate din cauza faptului că satul de vacanţă este izolat, iar intervenţia a fost dificilă.

„Din fericire, nu au fost înregistrate victime, doar unei singure persoane i-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipa medicală a unităţii turistice, aceasta refuzând îngrijirile medicale de specialitate şi transportul la spital”, a precizat ISU Delta.

În urma incendiului au fost afectate o terasă de aproximativ 60 de metri pătraţi, o bucătărie şi un hol de 20 de metri pătraţi, 15 metri pătraţi de acoperiş din stuf, mobilier, electrocasnice şi maşini de gătit aflate în interiorul bucătăriei.

„Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un aparat de gătit defect ori neizolat corespunzător”, a arătat ISU.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Doctoriţele de la Spitalul Pantelimon anchetate pentru omor calificat,...

Cele două doctoriţe de la Spitalul Sf. Pantelimon arestate...

ȘTIRI GdS