21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDosar penal după ce o femeie a fost lovită de o trotinetă electrică în Parcul Nicolae Romanescu

Dosar penal după ce o femeie a fost lovită de o trotinetă electrică în Parcul Nicolae Romanescu

O femeie de 56 de ani a ajuns la spital sâmbătă, 13 iulie, cu piciorul rupt, după ce a fost lovită de o trotinetă în Parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova. Poliţia a anunţat că se fac cercetări şi a fost întocmit un dosar penal în urma evenimentului.

Poliţiştii au anunţat că se fac cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care a avut loc accidentul.
„La data de 13 iulie a.c., ora 21.31, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că,o femeie de 56 ani a fost accidentată de o persoană ce se deplasa pe o trotinetă electrică, într-un parc din Craiova. La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că, în jurul orei 21:30, o femeie de 45 ani, din Craiova, în timp ce se deplasa cu o trotinetă electrică, într-un parc din localitate, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, accidentând-o pe femeia de 56 de ani, care ulterior a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

CITEŞTE ŞI: Trotinetele electrice prind viteză, craiovenii se plâng de pericol

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS