25.6 C
Craiova
luni, 26 august, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat care a lovit o maşină cu un topor, imobilizat de poliţişti

Un bărbat care a lovit o maşină cu un topor, imobilizat de poliţişti

Un bărbat a fost imobilizat de poliţişti şi dus la sediul pentru audieri, după ce a lovit o maşină cu toporul, în timp ce agenţi de poliţie se aflau la un imobil din apropiere.

”Poliţiştii de ordine publică din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti au acţionat, pe 16 iulie, ca urmare a faptului că, în timpul unor activităţi desfăşurate la un imobil de pe str. Bănănăi, un bărbat s-a manifestat agresiv, provocând distrugeri la un autoturism, folosind un topor. Poliţiştii, care se aflau la un imobil apropiat faţă de locul în care bărbatul agresiv se manifesta, l-au somat pe cel în cauză să înceteze comportamentul agresiv, aspect pe care persoana în cauză nu l-a făcut”, a transmis, marţi, IPJ Argeş, potrivit News.ro.

Bărbatul agresiv fiind imobilizat şi condus la sediul poliţiei

Sursa citată a precizat că la faţa locului au fost direcţionate şi alte echipaje, pentru sprijin, iar poliţiştii au utilizat forţa, bărbatul agresiv fiind imobilizat şi condus la sediul poliţiei.

”În urma intervenţiei nu au rezultat alte pagube materiale în afara celor provocate anterior de către persoana în cauză. De asemenea, nicio persoană nu a fost rănită. La acest moment vertificările sunt în curs, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, a mai transmis sursa citată.

Citeşte şi: Italia: Locuitorii unui sat au decis să alerge cu primarul pentru a-l ajuta să slăbească

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS