24 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFemeie înjunghiată mortal în cabinetul stomatologic pe care îl deţinea

Femeie înjunghiată mortal în cabinetul stomatologic pe care îl deţinea

O femeie, medic stomatolog în municipiul Brăila, a fost găsită înjunghiată, marţi seară, în cabinetul său. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Marina Gavril, de 41 de ani, a fost găsită moartă înjunghiată în cabinetul stomatologic pe care îl deţinea în Brăila. Soţul, tot medic stomatolog, care avea cabinetul la câteva sute de metri, ar fi găsit-o.

El a rămas în zona cabinetului cât timp a avut loc cercetarea la locul faptei, urmând ca şi el alături de alte persoane să fie audiat.  Nu este exclus din cercul de suspecţi, dar se iau în calcul şi alte variante. Doctoriţa, de origine din Republica Moldova, era căsătorită de mai mulţi ani cu un stomatolog din Brăila şi, recent, şi au extins afacerea şi în Galaţi, scrie Monitoruldegalaţi.

”La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21.25, poliţiştii au fost sesizaţi că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce prezintă urme de violenţă a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

Citeşte şi: Preot acuzat că a violat o adolescentă în casa parohială

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS