30.3 C
Craiova
vineri, 30 august, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO femeie a fost înjunghiată de 25 de ori în timp ce se afla pe stradă

O femeie a fost înjunghiată de 25 de ori în timp ce se afla pe stradă

În timp ce se afla pe o stradă din oraşul Ovidiu, o femeie a fost înjunghiată de 25 de ori. Agresorul, împotriva căruia fusese emis anterior un ordin de protecţie, a fost arestat preventiv.

Potrivit procurorilor din Constanța, bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor calificat în modalitatea violenţei în familie, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie. Incidentul a avut loc ieri dimineață.

„În timp ce se afla pe strada Stejarului, din oraşul Ovidiu, deşi împotriva sa fusese emis anterior un ordin de protecţie de Judecătoria Constanţa, s-a apropiat de victimă şi, cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, i-a aplicat acesteia un număr de 25 de lovituri de cuţit”, potrivit unui comunicat al procurorilor, citat de Agerpres.

Femeia a fost rănită grav

Femeia a fost rănită grav. De asemenea, mai spun procurorii, atacatorul a produs „o stare de temere persoanelor care locuiesc pe strada Stejarului din oraşul Ovidiu”. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa a admis propunerea de arestare preventivă pentru agresor.

Citește şi: Adele spune că intenţionează să ia o pauză prelungită de la muzică

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS