26.2 C
Craiova
luni, 2 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAutoutilitară furată, răsturnată pe Calea Severinului

Autoutilitară furată, răsturnată pe Calea Severinului

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Bârca, este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de furt şi conducere fără permis, fapte comise joi dimineaţa. Potrivit oamenilor legii, doljeanul a furat o autoutilitară din comuna Bârca şi a plecat la Craiova. Pe Calea Severinului, poliţiştii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, însă bărbatul a refuzat. În timp ce era urmărit de poliţişti, tânărul a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat.

Poliţiştii au explicat că tânărul de 26 de ani a refuzat să oprească la semnalul agenţilor.

„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au efectuat semnal regulamentar de oprire a unei autoutilitare care circula haotic, pe strada Calea Severinului din localitate. Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului, continundu-şi deplasarea, fapt pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Urmărirea s-a încheuat pe aceeaşi stradă, unde acesta a pierdut controlul direcţiei de deplasare, răsturnandu-se cu autoturismul.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi recoltarea de probe biologice necesare stabilirii alcoolemiei”, au precizat oamenii legii.

Fără permis, la volanul unui autovehicul furat

În urma verificărilor, şoferul a fost identificat în persoana unui tânăr de 26 de ani, din comuna Bârca. Acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, poliţiştii au stabilit că autovehicului aparţine uni bărbat de 60 de ani, din Bârca. Maşina fusese parcată neasigurată, cu cheile în contact, pe strada Mihai Vitezul, din Bârca. De acolo ar fi fost furată de tânărul de 26 de ani.

Doljeanul de 26 de ani este acuzat de comiterea infracţiunii de furt, conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Condamnaţi pentru jaful comis la o firmă din Dăbuleni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS