26.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCuplul ucigaș din Vaslui a făcut o a treia crimă?

Cuplul ucigaș din Vaslui a făcut o a treia crimă?

Update: Inițial, surse din anchetă au declarat că merg pe pista unei a treia victime a cuplului și au pornit căutările într-o pădure aflată la aproximativ patru kilometri de satul Pungesti.

Polițiștii au găsit la marginea pădurii noi rămășițe umane și au luat în calcul ca acestea să aparțină unei femei din județul Bacău, dată dispărută de familie. Ulterior însă, au ajuns la concluzia că fragmentele osoase ar aparține tot celei de-a doua victime, ancheta scoțând la iveală că femeia din Bacău este în viață.

„Certitudinea privind identitatea și numărul victimelor va fi stabilita în urma expertizei ADN și antropologice”, au anunțat anchetatorii, care sunt încă la fața locului și perie zona. Locul unde au fost descoperite vineri rămășițele umane este unul greu accesibil, cu vegetație densă.

Șeful IPJ Vaslui susține însă că nu este exclusă ipoteza celei de-a treia victima.

Procurorii vasluieni au început, în această dimineață, căutările pentru o altă victimă a concubinilor din Pungești care au ucis un bărbat și i-au ascuns trupul într-un geamantan. Ieri au mărturisit o a doua crimă, a unei femei dispărute acum aproape un an. În urma căutărilor, a fost descoperită o a treia victimă, tot o femeie, spun polițiștii.

A treia victima a fost găsită la marginea unei păduri, la aproximativ patru kilometri de satul Pungesti, și este tot o femeie. Ar fi vorba de o persoană din județul Bacău, dată dispărută de familie. Autoritățile nu au oferit, momentan, mai multe date despre cum au ajuns la descoperirea celui de-al treila cadavru.

Informația vine după ce, joi, rămășițele osoase și îmbrăcămintea celei de-a doua victime au fost găsite într-o pădure dintr-o comună din apropiere. Autorul a indicat locul, a precizat, pentru HotNews.ro, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Este vorba de o femeie a cărei dispariție a fost reclamată la poliție în luna august 2023.

Descoperirea de joi a venit la trei zile distanță de la cadavrul găsit într-un geamantan în aceeași localitate.

Autorii crimei, un localnic din Pungești, de 32 de ani, și concubina acestuia, o femeie de 27 de ani, au fugit din localitate după ce au abandonat valiza cu victima. Au fost prinși la Brașov.

Citeşte şi: Haos la nivel global! O pană a serviciilor inflormatice Microsoft afectează companii aeriene, bănci, spitale, farmacii şi televiziuni de pe tot globul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS