16.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi morți și trei răniți grav după ce un TIR a intrat într-o mașină

Doi morți și trei răniți grav după ce un TIR a intrat într-o mașină

Două persoane și-au pierdut viața și alte trei au fost grav rănite după ce un TIR a intrat pe contrasens și a lovit în plin un autoturism, în apropierea localității sibiene Sărata.

“Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că un conducător de ansamblu TIR, în vârstă de 40 de ani, din județul Arad, în timp ce se deplasa pe direcția Brașov – Sibiu, ar fi intrat pe contrasens și în coliziune cu un autoturism în care se aflau șoferul și trei pasageri. Din păcate, două persoane sunt decedate. Este vorba despre șoferul autoturismului, un bărbat de 51 de ani, și pasagerul dreapta față, soția șoferului, în vârstă de 50 de ani, ambii din Brașov. Alte două persoane au suferit vătămări corporale grave. De asemenea, șoferul ansamblului TIR a fost rănit”, a anunțat IPJ Sibiu.

Patru persoane au rămas încarcerate

În urma impactului deosebit de violent, patru persoane au rămas încarcerate.

“La locul accidentului au intervenit de urgență două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere. De asemenea a intervenit și o ambulanță SAJ cu medic. În accident au fost implicate cinci persoane, dintre care patru au rămas încarcerate. S-au efectuat de urgență manevre de descarcerare însă, în urma impactului, eforturile salvatorilor au fost fără rezultat în cazul a două persoane, acestea fiind declarate decedate”, a transmis ISU Sibiu.

Trei persoane au fost transportate la spital. Este vorba de un bărbat de aproximativ 49 de ani, conștient, cu un traumatism la picior, care a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la UPU Sibiu. Un tânăr de 18 ani a fost descarcerat și preluat de echipajul SAJ cu medic, inconștient, a fost intubat și transportat la UPU Sibiu. O tânără, de aproximativ 17 ani, a fost și ea descarcerată, preluată de echipajul SMURD cu medic și transportată la UPU Sibiu.

Din cauza accidentului, traficul rutier pe DN1 a fost complet blocat.

Citește și: Un bărbat a cărat cu căruciorul cadavrul un femei moarte, pe o stradă din București

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS