17.5 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn şofer de 19 ani a murit după ce a intrat cu mașina pe contrasens si a lovit alt autoturism

Un şofer de 19 ani a murit după ce a intrat cu mașina pe contrasens si a lovit alt autoturism

Un şofer de 19 ani a murit după ce a intrat cu mașina pe contrasens si a lovit alt autoturism. Un pasager de 15 ani din mașina sa a fost grav rănit. Accidentul a avut loc vineri seară, pe DN 75, între localitățile Moldovenești și Mihai Viteazu, din județul Cluj.

Din primele cercetări se pare că tânărul se deplasa înspre Moldovenești și ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani. În urma impactului, adolescentul de 15 ani ar fi fost aruncat afară din mașină.

Salvatorii au găsit la fața locului două autoturisme grav avariate. În unul dintre ele au identificat un tânăr de 19 ani, încarcerat, fără semne vitale. Au început imediat manevrele de resuscitare, dar, din păcate, acestea nu au avut succes, tânărul fiind declarat decedat.

Totodată, salvatorii au acordat primul ajutor calificat unui băiat de 15 ani, care prezenta mai multe traumatisme și pierderi de cunoștință. De asemenea, o femeie de 34 de ani și un copil în vârstă de 3 ani au primit primul ajutor calificat de la salvatori la locul accidentului. Ulterior, cele trei persoane au fost transportate la spital de către echipajele SMURD și SAJ pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Citește și: Trump i-a promis lui Zelenski că va „pune capăt războiului” din Ucraina dacă va câștiga alegerile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS