18.4 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort şi patru răniţi după ce o maşină care venea de la nuntă a căzut într-o râpă

Un mort şi patru răniţi după ce o maşină care venea de la nuntă a căzut într-o râpă

O femeie, de 78 de ani, a murit, duminică seară, după ce maşina condusă de fiica ei s-a răsturnat într-o râpă din localitatea Baisa, în judeţul Botoşani. În maşina se mai aflau alte două femei şi o adolescentă de 13 ani, care au fost rănite. Grupul se întorcea de la o nuntă, când şoferiţa a pierdut controlul volanului.

Un autoturism marca Skoda, condus de o femeie de 50 de ani, venea spre oraş. În maşină se mai aflau încă trei femei şi o adolescentă, se întorceau de la o nuntă. Pe fondul oboselii, şoferiţa a pierdut pentru câteva secunde controlul asupra volanului. Maşina scăpată de sub control a ieşit în decor, răsturnându-se într-o râpă la câţiva metri distanţă de şosea. Autoturismul a aterizat pe cupolă, iar cele cinci femei au suferit mai multe traumatisme din cauza impactului cu interiorul maşinii.

Mama şoferiţei a murit în drum spre spital

Cele cinci victime au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Urgenţe. Pe drum, femeia de 78 de ani, mama şoferiţei, a a intrat în stop cardiac, fiind începute manevrele de resuscitare, care au continuat şi la Urgenţe. Din păcate, însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru aceasta, fiind declarat decesul. 

„De la faţa locului au fost luate cinci victime, toate de sex feminin. Două victime în vârstă de 50 de ani, una de 34, o minoră de 13 ani şi o pacientă de 78 de ani. Din păcate, pentru femeia de 78 de ani s-a declarat decesul, survenit ca urmare a unui stop cardio-respirator cauzat de o serie de traumatisme severe suferite în urma accidentului”, a precizat un medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă…

„Fetiţa de 13 ani este stabilă. Şoferiţa prezintă fracturi costale, contuzie pulmonară, fractura maleolă tibială dreaptă. Cealaltă pasageră de 50 de ani prezintă o fractură nedeplasată de bază de craniu, pneumotorax drept drenat. Pacienta de 34 prezintă o fractură de gambă dreaptă şi se aşteaptă şi rezultatul de la computerul tomograf”, a transmis UPU-SMURD Botoşani.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţia a deschis o anchetă pentru a cerceta împrejurările în care s-a produs accidentul. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă”

Citeşte şi: Medicul care a ameninţat o persoană cu pistolul în trafic, urmărit penal pentru ameninţare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS