16.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei copii au furat o maşină, s-au plimbat, apoi au intrat cu ea în stâlp. Maşina a luat foc şi s-a făcut scrum

Trei copii au furat o maşină, s-au plimbat, apoi au intrat cu ea în stâlp. Maşina a luat foc şi s-a făcut scrum

Trei copii, cu vârste între 9 şi 15 ani, au furat luni seară o maşină, cu care au intrat într-un stâlp de electricitate, în localitatea Finiş din judeţul Bihor. Autoturismul a luat foc, dar cei trei copii au ieşit din el la timp. Cei trei copii au fost transportaţi la spital.

Un tânăr, de 15 ani, din comuna Dobrești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, marţi noapte, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp din beton, de pe partea dreaptă a sensului său de deplasare.

Din investigațiile efectuate a rezultat că, înainte cu puțin timp, băiatul ar fi sustras autoturismul respectiv din fața unui imobil din localitate, în scop de folosință.

În urma accidentului rutier, băiatul de 15 ani și alți doi minori, de 13 și 9 ani, din comuna Dobrești, județul Bihor, pasageri în autoturism, au suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și furt în scop de folosință.

Citeşte şi: Femeie ucisă de concubin cu toporul, în faţa copilului de doi ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS